Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κατανόηση του ΠΑΚΕΤΟΥ συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Κατανόηση του ΠΑΚΕΤΟΥ συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου

2023-06-01

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κατανόηση του ΠΑΚΕΤΟΥ συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου

Με τη διατύπωση και την προώθηση του στρατηγικού στόχου της Κίνας «να οξύνουν άνθρακα, η ουδετερότητα άνθρακα», το ποσοστό της καθαρής ενέργειας όπως φωτοβολταϊκός, η αιολική ενέργεια και η δύναμη από τα συστήματα ενεργειακής αποθήκευσης θα αυξηθούν σημαντικά, η οποία έχει φέρει το τεράστιο διάστημα ανάπτυξης για την αγορά ενεργειακής αποθήκευσης.

 

Η κύρια τεχνική διαδρομή στην ηλεκτροχημική ενεργειακή αποθήκευση είναι λίθιο-ιονική ενεργειακή αποθήκευση μπαταριών, και η λίθιο-ιονική τεχνολογία ΠΑΚΕΤΩΝ μπαταριών είναι ένα σημαντικό μέρος των δεξιοτήτων βιομηχανίας. Κατωτέρω, μάθετε κάποια βασική γνώση ΠΑΚΕΤΟΥ μπαταριών με CTS.

 

1. Καθορισμός

Το ιονικό ΠΑΚΕΤΟ μπαταριών λίθιου είναι μια διαδικασία παραγωγής για τις λίθιο-ιονικές μπαταρίες, το οποίο σημαίνει, και συνέλευση. Αναφέρεται στη σύνδεση των πολλαπλάσιων ομάδων μπαταριών λίθιου ιονικών celsl σωρηδόν, που λαμβάνουν υπόψη τη μηχανική δύναμη συστημάτων, τη θερμική διαχείριση, BMS ταιριάζοντας με, και άλλα ζητήματα. Οι σημαντικές τεχνολογίες της απεικονίζονται στο γενικό δομικό έλεγχο διεργασίας σχεδίου, συγκόλλησης και επεξεργασίας, το επίπεδο προστασίας, και το ενεργό θερμικό σύστημα διαχείρισης. Εάν δύο μπαταρίες συνδέονται σωρηδόν ή παράλληλος για να διαμορφώσουν μια συγκεκριμένη μορφή σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, καλείται ΠΑΚΕΤΟ.

 

2. Σύνθεση του πακέτου μπαταριών

Το πακέτο μπαταριών αποτελείται από διάφορα σημαντικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των μεμονωμένων ενοτήτων μπαταριών, τα ηλεκτρικά συστήματα, τα θερμικά συστήματα διαχείρισης, τα γραφεία, και BMS.

▶Ενότητα μπαταριών: Εάν το ΠΑΚΕΤΟ μπαταριών συγκρίνεται με ένα ανθρώπινο σώμα, κατόπιν η ενότητα είναι η «καρδιά» αρμόδια για την αποθήκευση και την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας.

▶BMS: Το σύστημα διαχείρισης μπαταριών μπορεί να δει ως «εγκέφαλος» των μπαταριών. Κυρίως αρμόδιος για τη μέτρηση των παραμέτρων όπως η τάση, το ρεύμα, και η θερμοκρασία της μπαταρίας, καθώς επίσης και την εξισορρόπηση των λειτουργιών. Τα στοιχεία μπορούν να διαβιβαστούν σε MES.

▶Ηλεκτρικό σύστημα: κυρίως αποτελεσμένος από τη σύνδεση των λουρίδων χαλκού, των υψηλής τάσεως λουριών, των χαμηλής τάσης λουριών, και των ηλεκτρικών συσκευών διαβεβαίωσης. Το υψηλής τάσεως λουρί μπορεί να δει ως «αρτηρία» του ΠΑΚΕΤΟΥ μπαταριών, που διαβιβάζει τη ισχύ της μπαταρίας στο φορτίο τελών συνεχώς, και το χαμηλής τάσης λουρί μπορεί να δει ως «νευρικό δίκτυο» του ΠΑΚΕΤΟΥ μπαταριών, που διαβιβάζει το σήμα ανίχνευσης και το σήμα ελέγχου σε πραγματικό - χρόνος.

▶Θερμικό σύστημα διαχείρισης: Υπάρχουν δύο κύριες μέθοδοι θερμικού συστήματος διαχείρισης: η αερόψυξη και η υγρή ψύξη, και υγρή ψύξη μπορούν να διαιρεθούν σε κρύα υγρή ψύξη πιάτων και υγρή ψύξη βύθισης. Το θερμικό σύστημα διαχείρισης είναι ισοδύναμο με την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος για το πακέτο μπαταριών. Η μπαταρία παράγει τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του τρόπου απαλλαγής. Για να εξασφαλίσει ότι η μπαταρία λειτουργεί σε μια λογική περιβαλλοντική θερμοκρασία και βελτιώνει τη ζωή ανακύκλωσής της, η διαφορά θερμοκρασίας συστημάτων πρέπει γενικά για να είναι ≤ 5 ℃.

▶Κιβώτιο: κυρίως αποτελεσμένο από το κιβώτιο, την κάλυψη κιβωτίων, το υποστήριγμα μετάλλων, την επιτροπή και τις καθορίζοντας βίδες, μπορεί να θεωρηθεί ως «σκελετός» του ΠΑΚΕΤΟΥ μπαταριών, διαδραματίζοντας το ρόλο της υποστήριξης, την αντίσταση στο μηχανικό κλονισμό, τη μηχανικές δόνηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κατανόηση του ΠΑΚΕΤΟΥ συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κατανόηση του ΠΑΚΕΤΟΥ συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών λίθιου  1   

Ενότητα μπαταριών CTS 48V 5kwh lifepo4

 

 

3. Χαρακτηριστικά του πακέτου μπαταριών

Τα πακέτα μπαταριών λίθιου ΠΑΚΕΤΩΝ απαιτούν την υψηλή συνέπεια στην ικανότητα μπαταριών, την εσωτερική αντίσταση, την τάση, την καμπύλη απαλλαγής, και τη διάρκεια ζωής.

▶Η ζωή κύκλων του ΠΑΚΕΤΟΥ πακέτων μπαταριών είναι χαμηλότερη από αυτή μιας ενιαίας μπαταρίας.

▶Χρησιμοποιημένος υπό τους περιορισμένους όρους (συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης, απαλλάσσοντας το ρεύμα, χρεώνοντας τη μέθοδο, τη θερμοκρασία, κ.λπ.)

▶Αφότου διαμορφώνεται το πακέτο μπαταριών λίθιου, η τάση και η ικανότητα μπαταριών έχουν αυξηθεί πολύ, και πρέπει να προστατευθεί με την ισορροπία φόρτισης, τη θερμοκρασία, την τάση, και overcurrent τον έλεγχο.

▶Το πακέτο μπαταριών πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις τάσης και ικανότητας που απαιτούνται από το σχέδιο.

 

4. Μέθοδος ΠΑΚΕΤΩΝ

Παραλλήλων σειρών σύνθεση: Η ενότητα μπαταριών αποτελείται από τα μεμονωμένα κύτταρα που συνδέονται σωρηδόν. Η παράλληλη σύνδεση αυξάνει την ικανότητα, η τάση παραμένει αμετάβλητη, και μετά από τη σύνδεση σειράς, διπλάσια τάσης, η ικανότητα παραμένει αμετάβλητη. Παραδείγματος χάριν, εάν 16 κύτταρα με μια τάση 3.2V συνδέονται σωρηδόν, είναι 51.2V, το οποίο καλείται ώθηση σειράς. Παραδείγματος χάριν, εάν δύο κύτταρα με μια ικανότητα 50Ah συνδέονται παράλληλα, θα υπάρξει 100Ah, το οποίο καλείται παράλληλη επέκταση.

▶Απαιτήσεις μπαταριών: Επιλέξτε τα αντίστοιχα κύτταρα μπαταριών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου σας. Οι τύποι και τα πρότυπα των μπαταριών παράλληλα και των σειρών πρέπει να είναι συνεπείς, και οι διαφορές στην ικανότητα, εσωτερική αντίσταση, και οι τιμές τάσης δεν πρέπει να υπερβούν 2%.

▶Διαδικασία ΠΑΚΕΤΩΝ: Η μπαταρία μπορεί να συσκευαστεί με δύο τρόπους. Κάποια είναι συγκόλληση λέιζερ, υπερηχητική συγκόλληση ή συγκόλληση σφυγμού. Αυτό είναι μια κοινή μέθοδος συγκόλλησης, η οποία έχει το πλεονέκτημα της καλής αξιοπιστίας αλλά δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Ο δεύτερος είναι μέσω της επαφής με τα ελαστικά φύλλα μετάλλων, η οποία έχει το πλεονέκτημα καμίας συγκόλλησης και εύκολης αντικατάστασης μπαταριών. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να οδηγήσει στη φτωχή επαφή. Εξετάζοντας την παραγωγή παραγωγής, την αποδοτικότητα, και την εσωτερική αντίσταση του σημείου σύνδεσης, η συγκόλληση λέιζερ είναι αυτήν την περίοδο η προτιμημένη επιλογή για πολλούς κατασκευαστές μπαταριών.

 

 

5. Πώς να καταλάβει τις τεχνικές παραμέτρους του ΠΑΚΕΤΟΥ μπαταριών

 

Στοιχεία παράμετροι σημάδια
Μέθοδος συνδυασμού 1P16S  
Εκτιμημένη ικανότητα 100Ah  
Εκτιμημένη τάση 51.2V  
συνολική ενέργεια 5.12kWh  
Ποσοστό απαλλαγής 1C  
βάρος 45±0.5kg  

 

▶Μέθοδος συνδυασμού: 1P16S

Ερμηνεία: Το S αντιπροσωπεύει τα κύτταρα σειράς, το Π αντιπροσωπεύει τα παράλληλα κύτταρα, και 1P51.2S αντιπροσωπεύει 16 σειρές και τα παράλληλα κύτταρα 1. Μετά από τη σύνδεση σειράς, η τάση διπλασιάζεται, και η εκτιμημένη τάση είναι 3,2 * 16=51.2V.

 

▶Εκτιμημένη ικανότητα: 100Ah

Ερμηνεία: Η εκτιμημένη ικανότητα μιας μπαταρίας αναφέρεται στην ικανότητα μιας μπαταρίας να λειτουργήσει συνεχώς για πολύ καιρό υπό τους εκτιμημένους λειτουργούντες όρους. Η εκτιμημένη ικανότητα Γ μιας μπαταρίας, στις ώρες αμπέρ (Ah), είναι το προϊόν του ρεύματος απαλλαγής στα αμπέρ (α) και του χρόνου απαλλαγής στις ώρες (η). Έτσι 100Ah αντιπροσωπεύει την απαλλαγή σε ένα μέγιστο τρέχον ποσοστό του 0.5C, το οποίο μπορεί να διαρκέσει για 2 ώρες.

 

▶Εκτιμημένη ενέργεια: 5.12kWh

Ερμηνεία: Εκτιμημένη ικανότητα ενεργειακού (Wh) =nominal

(Ah) * η ονομαστική τάση (β), έτσι η συνολική ενέργεια που μια μπαταρία μπορεί να απελευθερώσει συσχετίζεται και με την ικανότητα και με την τάση.

 

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε θέματα της μπαταρίας λίθιου ενεργειακής αποθήκευσης, αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, να σας ευχαριστήσουμε

 

 

 

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.