Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σύγκριση των διαφορετικών τύπων μπαταριών λίθιου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-84282664
Επαφή τώρα

Σύγκριση των διαφορετικών τύπων μπαταριών λίθιου

2023-08-10

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σύγκριση των διαφορετικών τύπων μπαταριών λίθιου

Τώρα οι μπαταρίες λίθιου είναι μια νέα τάση, είναι εκεί τα είδη μπαταριών λίθιου, τι είναι η διαφορά;

 

Οι μπαταρίες λίθιου που χρησιμοποιούνται ευρύτερα στην αγορά διαιρούνται κυρίως σε τρεις τύπους: τριαδικές λίθιο-ιονικές μπαταρίες (μπαταρίες NMC), manganate λίθιου μπαταρίες (μπαταρίες LiMnO), μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου (μπαταρίες LiFePO4). Μεταξύ τους, οι τριαδικές μπαταρίες λίθιου και οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου είναι δημοφιλέστερες στην αγορά. Μεταξύ των τριών, η ασφάλεια του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και manganate λίθιου είναι υψηλότερη.

 

Τριαδικές λίθιο-ιονικές μπαταρίες, γενικά λίθιο-ιονικές μπαταρίες αργιλικών αλάτων κοβαλτίου μαγγάνιου ή νικελίου κοβαλτίου νικελίου λίθιου ως υλικό καθόδων. Αντίθετα από άλλες λίθιο-ιονικές μπαταρίες, η ικανότητα των τριαδικών λίθιο-ιονικών μπαταριών είναι υψηλότερη από άλλες λίθιο-ιονικές μπαταρίες, και η απόδοση ανακύκλωσης των τριαδικών λίθιο-ιονικών μπαταριών είναι καλύτερη από αυτή των συνηθισμένων μπαταριών λίθιο-ιόντων οξειδίων κοβαλτίου λίθιου. Η ονομαστική τάση της τριαδικής λίθιο-ιονικής μπαταρίας είναι 3.7v, και η τάση εργασίας είναι 2.75v-4.2v. Εντούτοις, η θερμική σταθερότητα του τριαδικού λίθιου είναι φτωχή, έτσι η ασφάλεια δεν είναι τόσο καλή όσο αυτό του φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και manganate λίθιου.

 

Η όξινη μπαταρία μαγγάνιου λίθιου, αναφέρεται στην μπαταρία χρησιμοποιώντας manganate λίθιου το υλικό στο θετικό πόλο, η ονομαστική τάση manganate λίθιου της μπαταρίας είναι 2.5~4.2v, manganate λίθιου η μπαταρία χρησιμοποιείται ευρέως για το χαμηλότερο κόστος και την καλή ασφάλειά της. Λι-Mn2O4 η μπαταρία έχει τα πλεονεκτήματα του χαμηλότερου κόστους, της υψηλής σταθερότητας και της απόδοσης χαμηλής θερμοκρασίας, αλλά έχει επίσης τα μειονεκτήματα της χαμηλής ενεργειακής πυκνότητας, της κακής υψηλής θερμοκρασίας απόδοσης και της γρήγορης μείωσης.

 

Η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου, είναι μια ιονική μπαταρία λίθιου που χρησιμοποιεί το φωσφορικό άλας σιδήρου λίθιου ως υλικό καθόδων. Η μπαταρία δύναμης φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου, η ζωή κύκλων φθάνει περισσότερες από 3000 φορές, τυποποιημένη χρήση φόρτισης (ποσοστό 5 ωρών), μπορεί να φθάσει 2000 φορές. Η θεωρητική ζωή θα φθάσει σε 8~10 έτη, το οποίο είναι ο προτιμημένος τύπος κυττάρου μπαταριών και με την ασφάλεια και με την οικονομική αποτελεσματικότητα.

 

Για την μπαταρία CTS μας, χρησιμοποιούμε NMC και τα υλικά LiFePO4, μπαταρίες NMC χρησιμοποιούνται συνήθως στη EV, οι αιτήσεις ε-ποδηλάτων, της έχουν την υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, ελαφρύτερος, μικρότερη. και τα υλικά LiFePO4 χρησιμοποιούνται ευρύτερα λόγω της άριστων ασφάλειας και της οικονομικής αποτελεσματικότητάς του. Η μπαταρία CTS μπορεί πακέτο μπαταριών cOem από 12v-1000v, 10-1000ah, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ηλεκτρικό όχημα, το ε-ποδήλατο, το UPS, το σύστημα ενεργειακής αποθήκευσης, το σταθμό βάσης τηλεπικοινωνιών, το ε-μηχανικό δίκυκλο, το κάρρο γκολφ, την ηλεκτρική βάρκα, το καθαρίζοντας αυτοκίνητο, την ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα, κ.λπ.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε έρευνα, αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με την μπαταρία CTS, να σας ευχαριστήσει.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Πακέτο μπαταριών της EV Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 ctsbattery.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.